Printmedia Nieuws

Nieuwsarchief
Deadline Opleidingspremies 2017!
Deadline Opleidingspremies 2017!

Deadline 2017 voor wie als onderneming nog een GRAFOC Opleidingspremie uit 2017 wil aanvragen.

Wie nog via GRAFOC een sectorale opleidingspremie uit 2017 wil aanvragen voor een opleiding (met factuur) voor arbeiders of interims in een arbeidersfunctie, moet zich haasten. Tot en met 31 maart 2018 kan dit nog online via deze link, daarna is het onherroepelijk te laat. Heb je al opleidingen die zijn doorgegaan in 2018? Ook die kan je al doorgeven.

Ben je werknemer PC130 en volgde je een jobgerelateerde opleiding tijdens je vrije tijd, op eigen initiatief en die je zelf betaalde? Dan kan je tot 250 euro per kalenderjaar via GRAFOC terug krijgen. Meer info via Mijn Opleidingspremie.

Opgelet! Opleidingspremies aangevraagd bij GRAFOC in 2017? Vergeet niet in je Sociale Balans de opleidingsduur en -kost te vermelden! Zonder deze registratie kan en mag GRAFOC je Opleidingspremie niet uitbetalen, ook al werd je dossier eerder goedgekeurd!

Lees verder
Redopapers, Start-up van het jaar
Redopapers, Start-up van het jaar

Unizo reikte dit jaar de prijs voor "Starter van het jaar" uit aan Redopapers. Zaakvoerders en industrieel vormgevers Tille Lingier en Linde Luyten wisten de jury te overtuigen met hun originele en duurzame concept, waarbij ze misprints en papieroverschotten ophalen bij drukkerijen en ze in eigen atelier verwerken tot designproducten zoals blocnotes, kalenders en andere papieraccessoires.

Het duo verdeelt de producten via diverse winkels in de lifestyle-sfeer, ook in het buitenland. Daarnaast werkt Redopapers ook één-op-één samen met diverse bedrijven en organisaties voor de verwerking van hun papierresten tot unieke papierwaren op maat. Zo creëerden ze, onder meer, een papierlijn voor het MUHKA en Opera Ballet Vlaanderen. Derde activiteit is het geven van workshops boekbinden.

Bekijk de videoreportage op Kanaal Z

Lees verder
GRAFOC inside 2018
GRAFOC inside 2018

Een nieuw opleidingsjaar, een nieuw logo, een nieuwe brochure!

Vanaf woensdag 21 februari zal de 10° editie van GRAFOC inside 2018 niet onopgemerkt blijven bij alle zaakvoerders en HR-verantwoordelijken van grafisch Vlaanderen.

Deze 56-pagina tellende nieuwe publicatie met drip-off spot hoogglans UV-lak cover, zorgt voor een duidelijk overzicht van alle diensten die het printmedia sectorfonds biedt aan de grafische bedrijven en medewerkers:
Opleidingspremies, HR en personeelsbeleid, Aan het werk, GRAFOC- en Partner-trainingen, voor PC130-medewerkers, …
Praktisch werd centraal het uitneembare Opleidingsplan voorzien, aan de cover vind je je afscheurbare vouchers voor je gratis HR-QuickScan en de €250 premie voor de werknemers.

Ook in 2018 blijft de GRAFOC-focus nog steeds even belangrijk:
Zorgen voor goed opgeleide medewerkers die bijblijven. Goed voor hen, je bedrijf én je klanten!

Lees verder