Printmedia Nieuws

Nieuwsarchief
"My Future in Printing"
"My Future in Printing"

Ook GRAFOC zal 15 mei aanwezig zijn op de kick-off in kader van de samenwerkingsovereenkomst met de Talentenschool Turnhout Campus Zenit. Sinds jaren ondersteunen we op diverse manieren grafisch onderwijs in Vlaanderen, via promotie, educatieve leermappen voor leerkrachten, Het Beroepenhuis, via aankoop van grafische machines, ... Omdat nieuwe medewerkers belangrijk zijn!

Uit het persbericht van de Talentenschool:
"De jeugd is de toekomst. Vice- eerste minister en minister van Werk, Economie en Consumenten Kris Peeters , zal op 15 mei om 10u in de Talentenschool Turnhout Campus Zenit een uniek samenwerkingsverband in Vlaanderen lanceren: "My Future in Printing". 8 Grafische bedrijven Grafische Groep Daneels, Autajon Labels, Koninklijke Drukkerij Em. De Jong, Grafix, Drukservice Impressa, Group Joos, Solidus Solutions, Grafische Groep Matthys) uit de regio hebben hun naam aan dit positieve traject verbonden. Naast de 8 bedrijven doen ook VIGC en VDAB mee als opleidingscentra.
My Future in Printing heeft als doel het aantal leerlingen in de grafische afdelingen te verdubbelen zodat de arbeidsplaatsen in de toekomst vlotter ingevuld worden."

Lees verder
Kleuren herinneren
Kleuren herinneren

In een boeiend artikel schetst Eddy Hagen van Insights4print.ceo de resultaten over hoe mensen zich kleuren - zelfs van zeer bekende merken - (vooral niet) kunnen herinneren en hoe dat komt.

Wil je het ganse verhaal lezen, klik dan op deze URL

 

Lees verder
31 mei: Ontdek het grootste Online Print Event in de Benelux
31 mei: Ontdek het grootste Online Print Event in de Benelux

Het #VIGC Benelux Online Print Event powered by Canon biedt je op 31 mei een unieke kans om online print trends en ontwikkelingen te ontdekken. Een ideaal platform aan om te netwerken en ervaringen uit te wisselen! Dit jaar heeft de organisatie naast trendwatching veel oog voor internationale cases.

Maar daar stopt het niet bij. Wat dacht u van de locatie van dit jaar, het Atomium in Brussel!

VIGC en zijn partners waaronder GRAFOC, bieden u een uiterst gevarieerd en inspirerend programma aan met tal van internationale sprekers!

Er wordt ook een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling ‘Atomium meets Surrealism’ van de Belgische kunstenaar René Magritte speciaal ontworpen voor de 60e verjaardag van het Atomium georganiseerd.

Afgesloten wordt in stijl met een VIP dinner in het Atomium restaurant u aangeboden door Aleyant Pressero by Four Pees.

Ontdek het volledige programma HIER en schrijf je snel in!

Lees verder