Printmedia Nieuws

Nieuwsarchief
Printmedia UitzendCoach: voor alle provincies!
Printmedia UitzendCoach: voor alle provincies!

Vanaf 1 september komen alle Vlaamse provincies en Nederlandstalige bedrijven in Brussel in aanmerking voor het nieuwe coachingproject van GRAFOC i.s.m. Travi (vormingsfonds Uitzendkrachten).  

Met onze intensieve begeleiding en coaching op de werkvloer van jouw uitzendkrachten gaan we een vroegtijdige uitstroom tegen.

Met meer dan 12 jaar ervaring in het begeleiding van werkzoekende stagiairs in de bedrijven, is dit een succesfactor naar een langdurige tewerkstelling. Onze tewerkstellingscijfers i.s.m. VDAB liggen vaak tot boven de 90%. 

Het project is momenteel gratis en wordt regelmatig geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig.

Kortom, dit project is een meerwaarde voor uitzendkantoren, -consulenten, -krachten en de printmediabedrijven in de zoektocht naar nieuwe medewerkers!

Contact:

Henk Van der Beke, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0472 783 093

David Benoit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0472 966 627

Download het persbericht dat eerder verscheen over de samenwerking.

Lees verder
Drukker op vijf!
Drukker op vijf!

In Jobat verscheen een artikel onder de titel "Welke arbeiders verdienen het meest?" Op de vijde plaats vinden we het beroep van Drukker terug, geen slechte score. In de top 10 is het bovendien een van twee beroepen niet gelinkt aan de bouwsector...

Met #PrintmediaJobs zetten we volop in op het bekend maken van vacatures in de printmedia sector. Vacatures plaatsen we op onze LinkedIn- en Facebookpagina, verspreiden we via ons netwerk en onze Stagebegeleider Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gaat er mee aan de slag. Wil je een grafische vacature signaleren? Stuur ze ons door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Wist je trouwens dat we vanaf nu ook de begeleiding van uitzendkrachten doen? Check het volledige artikel HIER!

Lees verder
GRAFOC en Travi coachen uitzendkrachten op de werkvloer
GRAFOC en Travi coachen uitzendkrachten op de werkvloer

Vandaag werd de kick-off gegeven van het nieuwe pilootproject tussen Travi (vormingsfonds Uitzendkrachten) en GRAFOC.  Door een intensieve begeleiding van de uitzendkrachten op de werkvloer willen we de vroegtijdige uitstroom van uitzendkrachten tegengaan.

GRAFOC heeft hierin een jarenlange ervaring. Begeleiding op de werkvloer is een succesfactor naar een langdurige tewerkstelling bewijzen de tewerkstellingscijfers van GRAFOC, vaak tot boven de 90%. Het project focust tot eind dit jaar op Oost-Vlaanderen en is gratis. Uitzendkantoren, -consulenten, -krachten en de printmediabedrijven hebben enkel voordelen met dit aanbod.

Download het persbericht dat verscheen over de samenwerking.

(Beeld: ©MCC Verstraete)

Lees verder