HR-Beleid

Je medewerkers zijn je menselijk kapitaal. Cliché, maar waar.

Werkpleziergesprekken, vacatures, coachings, … Voor elke fase in je personeelsbeleid hebben we bij GRAFOC de juiste oplossing, voor ondernemingen met 1 tot meer dan 250 medewerkers. Onze kennis en ervaring zijn jouw voordeel.  Ontdek hier wat GRAFOC voor jou kan betekenen!

HR-ondersteuning

Nood aan een leiderschapstraining? Je missie, visie, waarden vastleggen? Veel afwezige medewerkers? Een conflict op de werkvloer?

We helpen je noden te detecteren en stellen een modulair HR-Traject op jouw maat voor! Zo helpen we om het personeelsbeleid te optimaliseren.

Voordelen

 • Begeleiding door de GRAFOC-expert, ervaren in de sector.
 • In-house, in samenwerking met je ganse team van medewerkers.
 • Modulair én op maat van je onderneming en je behoeftes.
 • Dankzij maatwerk geschikt voor iedere onderneming, van klein tot groot.

Tarief

 • We maken graag een aanbod op maat dat past bij je noden. Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • PC130-bedrijven: Korting 10%

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Jouw contact
David Benoit

Vacature analyse & advies

Wil je je vacature laten screenen en analyseren door GRAFOC?

Laat je ondersteunen met GRAFOC-expertise! Je vacature wordt gescreend en geanalyseerd en we geven tips en advies om ze nog beter te maken. Of van scratch een vacature opmaken aan de hand van de juiste (generieke) competenties, zodat je sneller een nieuwe medewerker kan vinden die helemaal bij jouw onderneming past!  

Voordelen

 • Professionele ondersteuning & maatwerk
 • Begeleiding door een ervaren GRAFOC-medewerker
 • Kennis van de printmedia sector

Tarief

 • PC130 bedrijven: Gratis voor PC130-functies
 • 50 eur/vacature voor niet-PC130-bedrijven

Opleidingsplan

Opleidingsplan

Opleiding laat je medewerkers en bedrijf groeien. Versterk hun talenten door je opleidingsbeleid uit te stippelen aan de hand van ons Opleidingsplan. Dien uiterlijk eind maart je Opleidingsplan in bij GRAFOC en scoor 25% meer opleidingsbudget (Level 2).  Het GRAFOC-team staat voor je klaar als je ondersteuning wil bij het invullen van je plan. Een gratis service voor PC130-bedrijven!

 • Download je Opleidingsplan HIER

Je voordelen:

 • Duidelijk zicht op je opleidingsnoden van je medewerkers
 • Gratis ondersteuning bij invullen voor PC130-bedrijven
 • Verhoog je GRAFOC-jaarbudget met 25%
 • Voldoe aan de wettelijke verplichtingen

Bewaren

Kennis-, ervarings- en leeftijdsmix

"Bedrijven zijn productiever naarmate hun medewerkers diverser zijn qua leeftijd".

Bedrijven waar de verhouding tussen jongere en ervaren werknemers in balans is, scoren beter qua productiviteit. Bovendien een prima manier om de massa’s kennis in je bedrijf te houden. (bron: De Standaard (10/12/2015),  het resultaat van een onderzoek binnen Universiteit Antwerpen) 

Onze tip: Je leeftijdspiramide laten screenen door GRAFOC en tips ontvangen om deze te verbeteren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een gratis service voor PC130-bedrijven.

PrintmediaJobs.be

Je vouwer gaat over 3 maand met pensioen? Je offsetdrukker verlaat volgende week het bedrijf? Nood aan een nieuwe prepress-medewerker over een half jaar?

PrintmediaJobs is het platform voor de printmedia industrie om vacatures bekend te maken, zowel in print als online, via de samenwerking tussen GRAFOC en Grafisch Nieuws. Febelgra-leden ontvangen bovendien 15% korting op de tarieven.

Benieuwd welke formule het beste bij jou past? Check dan hier de verschillende pakketten voor de publicatie van jouw vacature op www.printmediajobs.be of neem contact met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Jouw contact
David Benoit