GRAFOC-trainingen

Bij GRAFOC kan je terecht voor 5 gerichte opleidingen:

1. Inspirerend: GRAFOC training Mentorship (Meter-/Peterschap)

Medewerkers die instaan voor het onthaal, begeleiding en kennisoverdracht van nieuwe medewerkers of stagiairs kunnen nog groeien dankzij deze training. Door te leren hoe je aanwezige kennis op een gestructureerde, planmatige en duidelijke manier kan overbrengen zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers snel en efficiënt in hun nieuwe functie kunnen meedraaien. Bovendien kan je je voordeel halen met de RSZ-korting voor mentoren!

Alles weten over deze 1-daagse incompany training opleiding? Download de fiche.

2. Technisch: GRAFOC training letterpress/typo druk- en afwerking

Rillen, biegen, pregen, ritsen, aanleg, ... alles wat je wil weten over typo drukafwerking kan aan bod komen tijdens deze opleiding. De opleiding is op maat van de nood van je bedrijf en medewerkers, zodat ze gericht kan gegeven worden met het maximale resultaat!
We raden ook steeds een terugkomsessie aan waarbij vragen bij de opgedane ervaring en mogelijke ondervonden problemen kunnen verholpen worden.

Alles weten over deze maatopleiding? Download de fiche.

3. Gezondheid & welzijn: Preventie van rugklachten

Van de juiste houding aan je beeldscherm tot op de juiste manier heffen. Tijdens deze 1-daagse incompany training door een ervaren kinesist vertrouwd met de printmedia sector kom je alles te weten om je rug op de juiste manier te gebruiken. In de voormiddag komen algemene ergonomie aan bod, in de namiddag is er per individuele werkplek en check up.

Alles weten over deze 1-daagse incompany training opleiding? Download de fiche.

4. Motiveren & inspireren: GRAFOC HR-trainingen

GRAFOC ondersteunt kleine en grote bedrijven in hun zoektocht naar een beter personeelsbeleid door oplossingen op maat aan te reiken. Teamleaders sterker maken in hun taak, retentiebeleid, leeftijdspiramide, ...

Meer weten over de mogelijkheden? Check deze pagina.

5. Online: De creatieve videolearning van House of Training

Leren wanneer je wil, zoveel je maar wil: met het platform van House of Training kan je 24/7 aan de slag met learningtools voor creatieve pakketten zoals Adobe InDesign, Illustrator, ... Ondertussen zijn er meer dan 2.000 video's beschikbaar over 3 kennislevels.

Op zoek naar een opleiding? Contacteer ons, we gaan op zoek naar de juiste leverancier op maat van je opleidingsnoden!

GRAFOC-voordeel:

  • GRAFOC is erkend binnen de KMO-Portefeuille!


Jouw contact
David Benoit