GRAFOC schakelt hoger: de opleidingspremie voor Innovatieve Innovaties!

Sinds jaren kan je als bedrijf én medewerker onder paritair comité 130 opleidingspremies aanvragen bij GRAFOC, sectorfonds voor de printmedia industrie.

Voor de arbeiders blijft dit op 250 euro per jaar voor jobgerelateerde opleidingen op eigen initiatief. Voor bedrijven die hun arbeiders opleiden schakelt GRAFOC vanaf dit jaar een versnelling hoger door een 4° niveau te introduceren!

Het basisniveau blijft voor alle PC130 bedrijven van toepassing. Dien je jaarlijks voor eind juni een Opleidingsplan in, dan komt er 25% budget bovenop het basisniveau, idem als je een Erkend Stagebedrijf bent of voor de Innovatieve/unieke/hightech Investeringen gaat. Het maximale jaarsubsidiebedrag bekom je wanneer je voldoet aan alle vereisten (Opleidingsplan, Erkend Stagebedrijf én Innovatieve Investering)

De opleidingspremie voor Innovatieve Investeringen

Het 4° niveau is opgezet om bedrijven te ondersteunen die in 2017 en/of 2018 unieke, hightech of innovatieve investeringen doen mét bijhorende opleidingen voor hun arbeiders PC130. De focus ligt hierbij op behoud of uitbreiding van het aantal arbeiders en het versterken van hun competenties.

Voorafgaand dient hiervoor een dossier ingediend te worden bij GRAFOC en bij goedkeuring ontvangen de bedrijven bovendien een HR-QuickScan. Aan de hand van het rapport met tips, tricks en aandachtspunten is deze scan op maat een startpunt voor strategisch HR-beleid in de onderneming.

Alle info is te vinden op www.grafoc.be/werkgever/subsidies of neem contact op met David Benoit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0472 966 627.


GRAFOC & PrintmediaJobs scoren goed!
GRAFOC & PrintmediaJobs scoren goed!
Wat we doen, doen we graag goed! Daarom vragen we geregeld aan bedrijven, medewerkers, werkzoekenden, ... hoe ze de samenwerking…
Lees verder
Drukkerij Bosmans als eerste in Limburg met BRCGS-norm
Drukkerij Bosmans als eerste in Limburg met BRCGS-norm
Drukkerij Bosmans in Lommel heeft onlangs de hoog aangeschreven BRCGS-certificering verworven waarmee ze de eerste drukkerij in de regio zijn…
Lees verder
GRAFOC organiseert opleiding Digital Print Operator voor leerkrachten
GRAFOC organiseert opleiding Digital Print Operator voor leerkrachten
In samenwerking met PaperPackSkills en VIGC organiseert het sectorale loopbaanfonds GRAFOC de vierdaagse opleiding Digital Print Operator voor leerkrachten. Op…
Lees verder
Persbericht: Stagebegeleiding voor VDAB stopt na 14 jaar
Persbericht: Stagebegeleiding voor VDAB stopt na 14 jaar
Dit najaar raakte bekend dat VDAB vanaf 2024 zelf de werkzoekenden in opleiding zal opvolgen tijdens hun stage(s).  Deze beslissing…
Lees verder