GRAFOC & PrintmediaJobs scoren goed!

Wat we doen, doen we graag goed! Daarom vragen we geregeld aan bedrijven, medewerkers, werkzoekenden, ... hoe ze de samenwerking hebben ervaren. Een greep uit de antwoorden:

"Dank je Henk, ook voor je coaching die er tot nu toe was!"

Groetjes, W.

"Bedankt om me te helpen op zoek naar een job! De (non-)verbale sollicitatiestips en het updaten van mijn CV en motivatiebrief hielpen me flink vooruit. Binnenkort start ik als Content marketeer & grafisch vormgever bij ..."

F.

"Hey Henk, Hier alles super, heb deze ochtend mijn contract in mijn mailbox gekregen van …!"

Groetjes L.

"Dag David, bedankt voor je bericht en vooral je medewerking!"

Tony, Drukkerij VD

"Super en nogmaals bedankt om het zo goed op te volgen."

Candace, Drukkerij Verbeke

"Beste Henk, Bedankt voor de mail die je naar … stuurde. Ze hebben mij teruggebeld en krijg een afspraak volgende week vrijdag voor een stageplaats. Nogmaals dank voor uw ondersteuning."

P.

“We hebben onze medewerker zien groeien tijdens de coaching. Hij is niet alleen matuurder geworden, maar ook zelfzekerder en meer bewust van wat hij doet en de impact op zijn collega’s”

Penny Vermoesen, Operations Manager Desmedt Labels        

"Dag Henk, Ik wou je even meedelen dat ik vanaf 27/11 bij Brady zal werken! :) ik kijk er enorm naar uit en bij deze wou ik je nog eens bedanken want zonder jou was ik nooit op deze job gekomen."

J.

"Hartelijk dank – PrintmediaJobs is een vlotte tool !!"

Ann, Brepols

"Goedemorgen David, Dankjewel alvast om onze vacature te delen met jullie netwerk! Het plaatsen ging supervlot. Heel gebruiksvriendelijk! ?"

Annelies, Roularta Media Group

"Henk gaf ons ondersteuning in het belangrijk maar tijdrovend proces van coaching en begeleiding. De 1 op 1 gesprekken met de werknemer geven de kans en het vertrouwen om problemen aan te kaarten. 

Maar ook voor de teamleader is de feedback van Henk zeer nuttig.  Ik ben enthousiast over zijn aanpak en kan de samenwerking alleen maar aanbevelen."

Bert, Reynders Etiketten

Het is fascinerend om te zien welke resultaten Henk boekt tijdens het traject met onze medewerkers, ze zien hem graag komen, hij geeft een grote ondersteuning bij de persoonlijke ontplooiing op de werkvloer.

Deze gesprekken vragen de nodige tijd, rust en de juiste skills, die combinatie kunnen we zelf niet altijd bieden dus het ontzorgt ons enorm. 

Zonder de coaching zouden een aantal medewerkers ons bedrijf misschien al hebben verlaten of niet hebben kunnen doorgroeien, in tijden van arbeidskrapte te vermijden. Vanaf nu is het standaard bij onze vaste aanwervingen.”

Patrick Leus, Albe De Coker Group

“Henk levert fantastisch werk! We zijn laaiend enthousiast omdat zijn expertise als neutrale partner loont! Als bedrijf de focus ook leggen op het mentaal welzijn, naast het technische, is waardevol en laat (nieuwe) medewerkers openbloeien. Eenvoudige vragen als “Hoe voel je je? Hoe loopt alles in je nieuwe job?” geeft mensen het vertrouwen en stelt hen gerust dat ze bij iemand terecht kunnen. We willen graag meer gebruik maken van dit aanbod. Zeker als je ziet welke resultaten geboekt worden op korte termijn!”

Maxime Simons, Productieleider Albe De Coker

V"oor mij is Henk meer als een coach, iemand die vanop een afstand de dingen durft benoemen goed of minder goed. Waar je een onpartijdige objectieve mening zal ontvangen. En vanuit mijn kant is het gewoon ook heel fijn om een luisterend oor te hebben bij iemand de sector gewoon door en door kent."

Dirk Poels, Triakon

"Dag Henk, In bijlage mijn bijgewerkte CV. Bedankt voor je tips. Ik vond het zeer leerrijk."

L.

"Beste Henk, Bij deze wil ik u melden dat ik vorige week maandag mijn vast contract heb getekend bij Graphius. Ik wil u bedanken voor de duidelijke uiteenzetting vorige zomer en de kans die u mij geboden heeft om een IBO-opleiding te volgen. Het was een leerrijk proces en ik ben - naar mijn gevoel - terecht gekomen in een mooi, gezond en dynamisch bedrijf.  Ik werk nu in 2 ploegen en heb toffe collega's.Nogmaals bedankt !!"

T.

"Beste David. Heel veel dank voor je tussenkomsten.Vriendelijke groeten en hopelijk tot spoedig eens."

Piet

"We hebben genoten van de opleiding digitaal drukken. De onderwerpen waren afwisselend en we hebben veel nieuwe zaken opgestoken.

Bedankt om dit te organiseren en dat we konden deelnemen."

Hans


3° Rondetafel Onderwijs-Industrie 2024
3° Rondetafel Onderwijs-Industrie 2024
Wil je als grafische school of -bedrijf je stem laten horen tijdens onze Rondetafel Onderwijs-Industrie? Schrijf je dan in voor…
Lees verder
Investeren in opleiding, Febelgra & GRAFOC informeren!
Investeren in opleiding, Febelgra & GRAFOC informeren!
Opleiding staat volop in de spotlight! Opleidingsplannen, ILA, FLA, CAO-opleidingsdagen,... Om het bos door de bomen te zien ontwikkelden Febelgra…
Lees verder
Registreer je Opleidingsplan en Level 4 in het ANNA-webportaal
Registreer je Opleidingsplan en Level 4 in het ANNA-webportaal
Vanaf vandaag kan je  je Opleidingsplan én/of je Level 4 Investeringsdossier uploaden in ANNA-webportaal! Bedrijven krijgen zo in ANNA: overzicht…
Lees verder
PrintmediaJobs Vacaturerapport 2023: Uitdagende trends op de grafische arbeidsmarkt!
PrintmediaJobs Vacaturerapport 2023: Uitdagende trends op de grafische arbeidsmarkt!
Naar jaarlijkse traditie maakt PrintmediaJobs in januari de resultaten bekend van de vacaturemonitoring van de voorbije 12 maanden. Het PrintmediaJobs®…
Lees verder