Outplacement

Een ontslag is nooit prettig en enige begeleiding bij de verwerking of op zoek naar een nieuwe job is welkom. Outplacement is de begeleiding die je bij ontslag aangeboden wordt door een gespecialiseerde dienstverlener.

Zo krijg je psychologische begeleiding, hulp bij het solliciteren, logistieke en administratieve steun enzovoort. Het outplacementkantoor vangt je op en begeleidt je bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Het zoekt zelf geen nieuwe baan voor jou, maar brengt je alleen bij hoe jij je zoektocht het best kan aanpakken. De adviseur gaat je sterktes en zwaktes na, geeft sollicitatietips en zorgt voor sollicitatietraining.

Ons aanbod

GRAFOC biedt 4 halve dagen outplacement aan wanneer de werkgever wettelijk niet is verplicht outplacement aan te bieden aan de ontslagen PC130-medewerker. De begeleiding is in handen van SBS Skill BuilderS in opdracht van GRAFOC. De kosten neemt GRAFOC hiervoor op zich. Dit aanbod is er voor de ontslagen PC130-medewerker, zij/hij is niet verplicht hierop in te gaan.

Contacteer GRAFOC voor meer info.


Jouw contact
David Benoit