SBS Skill Builders

Word regisseur van je loopbaan!

We zijn met z’n allen op zoek naar de hoogst mogelijke voldoening in alles wat we doen, ook in onze loopbaan.  En daardoor stellen we ons vaak op één of ander moment in onze carrière de vraag of we dat geluk nog wel ten volle vinden in de job die we vandaag uitvoeren, bij de werkgever waar we momenteel actief zijn of in de werk-privé verhouding zoals we die nu ervaren.  Haal je wel het beste uit jezelf en zet je jouw talent optimaal in?   Via loopbaanbegeleiding krijg je de kans om jouw twijfels bespreekbaar te maken.  Een ervaren coach helpt jou inzicht te krijgen in jouw talenten en aspiraties, en tekent samen met jou je loopbaanwensen uit.  Zo krijg je terug innerlijke rust en kan je gemotiveerd verder aan de slag.

Rijzen er (loopbaan)vragen? Contacteer ons voor meer informatie of maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak.

We zijn vlot bereikbaar

  • Op het nummer 0800 616 71
  • Of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Neem alvast een kijkje op onze website: www.skillbuilders.be

Wij beschikken over een zeer uitgebreid kantorennetwerk en zijn dus ook in uw buurt actief!

Uw loopbaanbegeleiding kan eveneens ’s avonds of op zaterdag georganiseerd worden.

De begeleiding verloopt in volledige discretie tussen u en uw coach.

Loopbaancheques

Dankzij de Vlaamse overheid, kan je gebruik maken van loopbaancheques om je coaching sessies te vergoeden.  Voor slechts € 40 per cheque ontvang je een individuele loopbaancoaching van 4 u (met een waarde van € 550)!  Of je opteert voor een volledig loopbaanchoachingtraject van 8 u voor € 80 (met een waarde van € 1100)!

Succesvol Outplacement

Ontslag is altijd een verlies. Ook al is het soms beter voor beide partijen, de ex-werknemer kampt met vertwijfeling, schaamte en ook onzekerheid over de persoonlijke toekomst. In bepaalde gevallen bent u als werkgever verplicht tot outplacement. Of u kan vrijwillig kiezen voor outplacement. Maar de vraag is telkens: dient u louter uw verplichting na te komen of wilt u een positieve rol spelen in het verwerkingsproces? Kan u afscheid nemen zonder negatieve gevoelens?

Alle bedrijven die, al dan niet vrijwillig, opvang en begeleiding van ontslagen werknemers dienen te organiseren, bieden we alle advies en ondersteuning.

Wist u dat GRAFOC hierbij – onder bepaalde omstandigheden - extra steun vanuit haar organisatie voorziet?  Bel ons voor alle info hieromtrent 053/85.77.70 en vraag naar Kathy Redant.


GRAFOC op Get Smart 2019 met stand, seminar en awards!
GRAFOC op Get Smart 2019 met stand, seminar en awards!
Op 13 juni gaat de nieuwe editie van Get Smart in Printmedia Business door in Affligem. Naast een stand (P),…
Lees verder
Nieuw: Werkbaarheidscheque
Nieuw: Werkbaarheidscheque
Vanaf 7 mei 2019 kunnen werkgevers een werkbaarheidscheque aankopen bij de Vlaamse overheid. Deze cheque stimuleert ondernemingen om de werkbaarheid…
Lees verder
2 mei: Infosessie Duaal Leren in de Printmedia
2 mei: Infosessie Duaal Leren in de Printmedia
Speelt de schaarste op de arbeidsmarkt parten om uw vacatures in te vullen met competente medewerkers? Neem dan een voorsprong…
Lees verder
GRAFOC inside 2019 | Brochure voor printmedia bedrijven
GRAFOC inside 2019 | Brochure voor printmedia bedrijven
Een nieuw opleidingsjaar, een nieuwe GRAFOC-brochure, alweer nieuwe kansen. Onze boodschap blijft even belangrijk: zorg voor goed opgeleide medewerkers die bijblijven. Goed voor…
Lees verder