GRAFOC schakelt hoger: de opleidingspremie voor Innovatieve Innovaties!

Sinds jaren kan je als bedrijf én medewerker onder paritair comité 130 opleidingspremies aanvragen bij GRAFOC, sectorfonds voor de printmedia industrie.

Voor de arbeiders blijft dit op 250 euro per jaar voor jobgerelateerde opleidingen op eigen initiatief. Voor bedrijven die hun arbeiders opleiden schakelt GRAFOC vanaf dit jaar een versnelling hoger door een 4° niveau te introduceren!

Het basisniveau blijft voor alle PC130 bedrijven van toepassing. Dien je jaarlijks voor eind juni een Opleidingsplan in, dan komt er 25% budget bovenop het basisniveau, idem als je een Erkend Stagebedrijf bent of voor de Innovatieve/unieke/hightech Investeringen gaat. Het maximale jaarsubsidiebedrag bekom je wanneer je voldoet aan alle vereisten (Opleidingsplan, Erkend Stagebedrijf én Innovatieve Investering)

De opleidingspremie voor Innovatieve Investeringen

Het 4° niveau is opgezet om bedrijven te ondersteunen die in 2017 en/of 2018 unieke, hightech of innovatieve investeringen doen mét bijhorende opleidingen voor hun arbeiders PC130. De focus ligt hierbij op behoud of uitbreiding van het aantal arbeiders en het versterken van hun competenties.

Voorafgaand dient hiervoor een dossier ingediend te worden bij GRAFOC en bij goedkeuring ontvangen de bedrijven bovendien een HR-QuickScan. Aan de hand van het rapport met tips, tricks en aandachtspunten is deze scan op maat een startpunt voor strategisch HR-beleid in de onderneming.

Alle info is te vinden op www.grafoc.be/werkgever/subsidies of neem contact op met David Benoit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0472 966 627.


GRAFOC - partner met voordelen - in Grafisch Nieuws
GRAFOC - partner met voordelen - in Grafisch Nieuws
In het januarinummer van Grafisch Nieuws kan je een ganse pagina vinden over GRAFOC met alleen maar goed nieuws en…
Lees verder
GRAFOC-Welkompremie
GRAFOC-Welkompremie
Maakte je als bedrijf de afgelopen 3 jaar nog geen gebruik van de GRAFOC-opleidingspremies? Goed nieuws: Bovenop onze lopende sectorale…
Lees verder
Vacature rapport 2013-2019
Vacature rapport 2013-2019
Op jaarlijkse basis houdt GRAFOC sinds 2013 vacatures bij, wat ons de mogelijkheid geeft om deze aan werkzoekenden aan te…
Lees verder
Opleidingsplan 2020
Opleidingsplan 2020
Opleidingsnoden van je medewerkers? Die steek je in een handig Opleidingsplan van GRAFOC! PC130 bedrijven die voor eind juni hun…
Lees verder