PrintmediaJobs.be

Sinds 2014 houdt GRAFOC een vinger aan de pols wat betreft vacatures in de sector. Het geeft een beeld van de vacaturenoden bij bedrijven en is bovendien ook een economische indicator.. Voor 2016 resulteerde dit in meer dan 1.000 geregistreerde vacatures t.o.v. 890 vacatures in 2015. De cijfers zijn indicatief, begin 2017 worden de juiste cijfers bekend gemaakt.

Daarom startten GRAFOC en Grafisch Nieuws www.printmediajobs.be!

 

Nieuw platform
Om tegemoet te komen aan een stijgende vraag startte GRAFOC in 2016 een samenwerking op met Grafisch Nieuws om een specifiek vacatureplatform te ontwikkelen op maat van de noden binnen de printmedia- en creatieve sector.

Hierbij is het opzet om de aanwezige vacatures ruimer bekend te maken, vraag en aanbod beter op elkaar te laten inspelen en af te stemmen, en de respectievelijke knowhow van beide partners te bundelen. Dit resulteerde in het gebruiksvriendelijk online platform www.printmediajobs.be.
Bedrijven kunnen hierbij opteren voor een aangepast Small tot Extra Large-pakket, aanvulbaar met promotie op de sociale media Facebook en Twitter, of print publicaties. Wie input nodig heeft op HR-vlak om bv. een vacature op te stellen of te laten screenen voor publicatie, kan gebruik maken van de kennis aanwezig bij GRAFOC.

Geïnteresseerden op zoek naar een nieuwe job hebben de mogelijkheid om te zoeken op functie en/of regio en kunnen direct te solliciteren. Bedrijven kunnen de sollicitaties vanuit de backoffice managen.

De doelgroep is ruim van zowel leerlingen in hun eindejaar, studenten, werkzoekenden, … tot interimkantoren.

Febelgra ledenvoordeel!
De tarieven zijn online raadpleegbaar op www.printmediajobs.be – Werkgever – Tarieven
Op alle pakketten en extra’s is er een korting van 15% vanaf 1 januari 2017.

Meer weten?
Wie meer info wenst kan contact opnemen met:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


GRAFOC - partner met voordelen - in Grafisch Nieuws
GRAFOC - partner met voordelen - in Grafisch Nieuws
In het januarinummer van Grafisch Nieuws kan je een ganse pagina vinden over GRAFOC met alleen maar goed nieuws en…
Lees verder
GRAFOC-Welkompremie
GRAFOC-Welkompremie
Maakte je als bedrijf de afgelopen 3 jaar nog geen gebruik van de GRAFOC-opleidingspremies? Goed nieuws: Bovenop onze lopende sectorale…
Lees verder
Vacature rapport 2013-2019
Vacature rapport 2013-2019
Op jaarlijkse basis houdt GRAFOC sinds 2013 vacatures bij, wat ons de mogelijkheid geeft om deze aan werkzoekenden aan te…
Lees verder
Opleidingsplan 2020
Opleidingsplan 2020
Opleidingsnoden van je medewerkers? Die steek je in een handig Opleidingsplan van GRAFOC! PC130 bedrijven die voor eind juni hun…
Lees verder